Taste The Tropics!


South American Food Express BV (SAFE BV) is een klantgerichte groothandel en distributeur, welke hoogwaardige producten zowel importeert als exporteert.

Go SAFE

South American Food Express BV (SAFE BV) is een klantgerichte groothandel en distributeur, welke hoogwaardige producten zowel importeert als exporteert. Wij zijn gespecialiseerd in exotische Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Caribische producten, maar bieden in ons assortiment ook prachtige en eerlijke streekproducten aan uit Europa en Azie. Inmiddels hebben wij een uitgebreid assortiment van meer dan 1000 kwaliteitsproducten, die wij nog constant uitbreiden. Onze producten bereiken de consument via diverse afzetkanalen zoals toonaangevende supermarktketens, toko`s, etnische supermarkten, avondwinkels, broodjeszaken en restaurants, maar ook subgroothandelaren. Wij leveren niet direct aan particulieren.


 

Taste The Tropics

Deze drie woorden geven in essentie aan waar wij als SAFE BV voor staan. Nederland is een prachtig Multicultureel land, maar jammer genoeg halen we daar gezamenlijk nog lang niet uit wat er in zit. Ons bedrijf wil de Nederlandse voedselmarkt verrijken met een keur aan zeer smakelijke exotische voedingsmiddelen en dranken. Inmiddels kunnen wij ons beroemen op een zeer ruim assortiment met vele prachtige en kwalitatief hoogwaardige producten uit de Caribbean, Zuid-Amerika en Afrika, maar ook streekproducten uit Europa en Azie. Uw klanten gaan steeds vaker en verder op vakantie en doen daar nieuwe ideeën en smaken op. Terug in Nederland wil men deze smaken ook blijven beleven en waar mogelijk zelfs uitbreiden. De vraag naar exotische en uitheemse producten is het laatste decennium dan ook explosief toegenomen. SAFE BV heeft de mogelijkheden geschapen voor de invulling van deze vraag door het opzetten van een klantgerichte organisatie, een solide distributienetwerk en het verwerven van diverse agentschappen.


Be SAFE

Natuurlijk wilt ook u tegemoetkomen aan de productwensen van uw cliënten en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen aanbieden. SAFE BV is daarvoor de juiste partner. Wij bieden continuïteit in kwaliteit én kwantiteit en gaan graag samenwerkingsverbanden aan met reeds gevestigde stabiele, betrouwbare en servicegerichte bedrijven. Onze klantgerichte organisatie blijft constant op zoek naar mooie producten en smaken, waarbij in nauw overleg met u wordt geopereerd op basis van de vraag uit de markt. Voor een aantal nieuwe veelbelovende producten zullen wij samen met u niet inspelen op de vraag uit de markt, maar de vraag creëren in de markt. Op die wijze bieden wij gezamenlijk aan uw cliënten de mogelijkheid in aanraking te komen met nieuwe, prikkelende smaken en variëteiten.