MR. COOL TASTING BIJ MONKEYTOWN BUSSUM

MR. COOL TASTING BIJ DAILY STYLE – AMSTERDAM-ZUIDOOST!!!
11 april 2019
MR. COOL TASTING BIJ COOP AMSTERDAM!
2 mei 2019

MR. COOL TASTING BIJ MONKEYTOWN BUSSUM:

 

Lieve kinderen uit Bussum en omgeving opgelet: Komen jullie op woensdag 1 Mei 2019 naar Monkey Town Bussum het nieuwe en erg lekkere tropische drankje “Mr. COOL “ proeven? Mr. COOL is zelf ook aanwezig, dus je kan hem ontmoeten en met hem op de foto!!! Hoe COOL is dat??!! En plaats je de foto op de Facebookpagina van jou of je ouders met #mrcooldrinks erbij dan maak je kans op super COOLE prijzen! Vertel het aan al jouw vriendjes en vriendinnetjes en tot woensdag!

Locatie: Monkey Town Bussum
Tijd: 11.00 u – 17.00 u

#mrcool-drinks #mrcool #mrcooldrinks #tasting #proeven #monkeytownbussum #monkeytown #meetandgreet #mascotte #cool #kids #kinderen #frisdrank #tropisch #fun #tropischdrankje #bussum #opdefotometmrcool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *